Gas en licht vergelijken Teerns Direct leveranciers vergelijken en bespaar €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energierekening. Om die reden is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Teerns vergelijken? Vul jouw locatie + verbruik in. Door middel van deze website kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Teerns [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Leeuwarden (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Teerns kan gelukkig wel bij één organisatie. Middels gaslichtafsluiten.nl bekijk jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Start direct met de stappen hieronder (of check gas van Powerpeers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Teerns.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE, Essent of Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie? Onderstaand achterhaal jij actuele vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €80 – €165. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Teerns vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de gemiddelde prijzen voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Teerns. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €121,25 €130,5 €142,5
Tussenwoning €106,75 €138,75 €152,5 €165
Hoekwoning €131,5 €150,75 €166,75 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €168,25 €181,5 €191,25
Landhuis €178 €199 €215,5 €224
Standaard €123,25 €145,5 €160 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is een stroomprobleem in no-time beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Teerns? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice en Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website bekijk jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij nu middels onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag zijn er velerlei groene systemen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Holland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Lopikerkapel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vandaag nog de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste reviews

Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen kijk je naar het klantcijfer en recente comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Teerns.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk dus jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Teerns kan vandaag nog door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd scherper dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Duivendrecht afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Teerns? Dat kan door te gaan voor milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Teerns vergelijken A la minute een licht en gas abonnement aanvragen en afsluiten