Gas en licht vergelijken Koningsbosch Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het verstookte gas beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Koningsbosch vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruik in. Middels deze website kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Koningsbosch [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één verzamel contract. Water wordt geregeld via het waterbedrijf actief in de buurt van Echt-Susteren (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Koningsbosch is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Via de gaslicht-vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Vandebron oversluiten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen uit NL, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Koningsbosch.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie? Hieronder vind je diverse veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen wel per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €90 – €240. Meteen jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Koningsbosch vegelijken. In onderstaand schema tref jij de modale tarieven voor diverse woningtypes en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Koningsbosch. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Echt-Susteren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122,25 €132,5 €141
Tussenwoning €109,25 €140,5 €154 €162,75
Hoekwoning €131,75 €150,25 €167,5 €176,5
2 onder 1 kap €145,25 €167,75 €183,5 €192,5
Bungalow €177,5 €200 €214,5 €224,25
Doorsnee €122,5 €144,25 €161 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Koningsbosch? Of je nu klant bent bij Eneco en/of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Op deze pagina ontdek je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “de oven efficiënt gebruiken ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Vaillant, Remeha, Intergas of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit eenvoudig door gebruik van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op het ogenblik is er keuzen uit verschillende “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. O.a. biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Broek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan binnen no-time de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Opvallend veel huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen lees je het klantcijfer en recente recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Koningsbosch.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Koningsbosch werkt zonder problemen via de pc. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn soms lager dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Tirns afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke gebruikers zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Koningsbosch gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde oplossingen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Koningsbosch vergelijken Simpel een gas & stroom contract afsluiten & aanvragen