Gas en licht vergelijken Kommerzijl Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gasverbruik drukt zwaar op jouw energierekening. Hierdoor is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Kommerzijl vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Op basis van onze tool kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kommerzijl [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de basis voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Zuidhorn (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Kommerzijl is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door middel van de vergelijker zie je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over UnitedConsumers oversluiten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, zon, grijs, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Kommerzijl.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Essent, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie of ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie? Onderstaand achterhaal je diverse meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen flink per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €100 tot €230. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat kan via de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Kommerzijl vegelijken. In onderstaand schema tref je de nominale energiekosten voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Kommerzijl. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,5 €132,25 €140,75
Tussenwoning €109,5 €139 €153 €163
Hoekwoning €131,5 €150,75 €169,5 €178,75
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €181,25 €192,25
Vrijstaand €177,5 €197,5 €212,5 €222,75
Gemiddeld €123,5 €147,25 €160 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk zijn stroomproblemen binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Kommerzijl? Dit is niet afhankelijk van Eneco en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie reduceren is te doen op diverse manieren. Hierna achterhaal jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “kouder douchen ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Vaillant, Remeha, Nefit of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat moeiteloos met onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik bestaan er diverse verantwoorde energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Britswert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan zonder problemen de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende recensies

Steeds meer huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie is onmisbaar. Hiervoor raadpleeg je het cijfer en nieuwe beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Kommerzijl.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk om die reden jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kommerzijl kan onmiddellijk via de pc. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Tinte afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Kommerzijl kan natuurlijk door een belang te nemen in groene systemen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Kommerzijl vergelijken Nu een gas en stroom contract aanvragen en afsluiten