Gas en licht vergelijken Britswert Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gasverbruik zie je terug in jouw energierekening. Vandaar loont het om te vergelijken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Britswert vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Britswert [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Littenseradiel (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Britswert kan gelukkig wel bij één maatschappij. Aan de hand van onze tool detecteer je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek Innova Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Britswert.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? In de volgende lijst ontdek je actuele meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €100 tot €195. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Britswert vegelijken. In de tabel detecteer je mogelijke energiekosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Britswert. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €122 €130,75 €140,75
Tussenwoning €108,5 €138,75 €152,25 €163,5
Hoekwoning €129,75 €149,5 €167,75 €176,5
2 onder 1 kap €145 €168,75 €182,75 €192,5
Bungalow €179,5 €197,25 €214,5 €223,75
Modaal €124,5 €147,25 €160,25 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal komt dit door de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Britswert? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder ontdek je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Zoals “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, Vaillant of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit moeiteloos door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag vind je aantrekkelijke verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In ons land kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Stroobos vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan vlug de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende waardering

Een groeiend aantal huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Daarvoor kijk je naar het cijfer en de laatste reviews van klanten voor energiebedrijven Britswert.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Britswert is binnen no-time online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Manderveen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Britswert? Dat kan door te investeren in “groene” installaties zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Britswert vergelijken Zonder moeite een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten