Gas en licht vergelijken Tinte Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas heeft veel invloed op jouw energienota. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Tinte vergelijken? Voer je adres en ook verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tinte [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Westvoorne (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Tinte kan gelukkig wel bij één aanbieder. Middels de vergelijker zie je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de stappen hieronder (of check elektriciteit van Oxxio).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, grijs, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Tinte.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? In de kolommen hierna vind jij een aantal veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen behoorlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €80 tot €230. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Tinte vegelijken. Via de volgende tabel vind je de nominale prijzen voor enkele soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Tinte. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Westvoorne.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122,75 €133 €143,5
Tussenwoning €108,5 €140,5 €154,5 €163,75
Hoekwoning €131,25 €152,5 €168,25 €178,25
2 onder 1 kap €147 €168,25 €182 €191,5
Bungalow €177,5 €199,25 €214,25 €221,75
Doorsnee €122 €145,75 €159,25 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Tinte? Of je nu stroom afneemt bij Eneco of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “led-lampen gebruiken ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je vlug d.m.v. onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit veel milieuvriendelijke systemen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Manderveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan meteen de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Sommige contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en transparantie is wenselijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de totale beoordeling en betrouwbare recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Tinte.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk altijd de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tinte kan moeiteloos via internet. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn altijd goedkoperdan de particuliere tarieven. De compensatie kan flink oplopen als je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Eethen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Tinte? Doe dit door te kiezen voor “groene” installaties zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Hierdoor draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Tinte vergelijken Zonder moeite een licht en gas abonnement aanvragen + afsluiten