Gas en licht vergelijken Kollumerzwaag Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas zie je terug in jouw energierekening. Hierom is het slim om te vergelijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Kollumerzwaag vergelijken? Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in. Via deze website kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kollumerzwaag [Update december 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de basis aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Kollumerland en Nieuwkruisland (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Kollumerzwaag kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door middel van gaslichtafsluiten.nl tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Qwint oversluiten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Kollumerzwaag.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Kies jij voor Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl? In de volgende lijst detecteer je onze meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €95 tot €195. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Kollumerzwaag vegelijken. Via de volgende tabel zie je de modale energiekosten voor verschillende klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Kollumerzwaag. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €122 €131,75 €140,75
Tussenwoning €106,25 €139 €152,75 €163,5
Hoekwoning €130,25 €151,5 €169,5 €176,5
2 onder 1 kap €146 €170,5 €183,5 €194,5
Bungalow €178,25 €198 €213,5 €224
Gemiddeld €121,25 €145,75 €160,5 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Kollumerzwaag? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand achterhaal je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “De gevels isoleren.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Vaillant, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat gemakkelijk d.m.v. onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment vind je aantrekkelijke milieuvriendelijke systemen die veel minder stroom gebruiken. Zoals biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Britsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan ogenblikkelijk de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt vlug de goedkoopste maatschappij (uit Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Veel huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het eindcijfer en recente reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Kollumerzwaag.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer hierom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kollumerzwaag kan moeiteloos online. Er zijn flink wat B2B contracten. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan sterk oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Tinallinge afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Kollumerzwaag? Dat kan door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen als infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Kollumerzwaag vergelijken Probleemloos een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten