Gas en licht vergelijken Tinallinge Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energiekosten. Daarom is het verstandig om te bekijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Tinallinge vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. Middels de energievergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tinallinge [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van één compleet abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Winsum (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Tinallinge doe je wel bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik de stappen hieronder (of check elektriciteit van Vattenfall).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, grijs, groen uit NL, zon, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Tinallinge.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder tref jij actuele veel gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €75 – €240. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Tinallinge vegelijken. Hierna ontdek je de modale prijzen voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Tinallinge. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Winsum.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121,75 €133,5 €141,5
Tussenwoning €108,75 €140,5 €154,25 €164,5
Hoekwoning €132 €152,25 €167,75 €179,5
2 onder 1 kap €144,75 €170,5 €182,5 €192,25
Villa €178,5 €199 €213 €224,5
Doorsnee €123 €144,75 €159,25 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Meestal is zo’n storing in enkele ogenblikken weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Tinallinge? Dit is niet afhankelijk van Engie en Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je moeiteloos door het toepassen van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig bestaan er interessante groene oplossingen die op lage kosten draaien. Onder andere zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf is het beste? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Mander vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval snel de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij doorzoekt vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten met onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal contractanten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen lees je het eindcijfer en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Tinallinge.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer hierom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tinallinge gaat moeiteloos in een online omgeving. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Eesveen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Tinallinge is ook mogelijk door te kiezen voor groene producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Tinallinge vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen