Gas en licht vergelijken Eesveen Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Eesveen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eesveen [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Steenwijkerland (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Eesveen doen de meesten bij één maatschappij. Middels deze website achterhaal jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek Noordelijk Lokaal Duurzaam aanbieding).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Eesveen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Vattenfall, Essent, Pure Energie, Eneco of ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? In de volgende lijst zie je een aantal populaire energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanzienlijk per huis. De maandelijkse energienota schommelt tussen €95 en €150. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Eesveen vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je mogelijke prijzen voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eesveen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Steenwijkerland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €123,5 €130,25 €141,25
Tussenwoning €108,75 €138,75 €155,5 €162,75
Hoekwoning €129,25 €150,75 €166,5 €178,75
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €183,5 €194,25
Villa €177,5 €199,5 €214,75 €224
Standaard €121,75 €146,5 €161 €168,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Eesveen? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “gebruik niet de standby modus ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat à la minute door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kan je profiteren van veel verantwoorde producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Warmond vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval onmiddellijk de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste reviews

Enkele mensen hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen lees je het cijfer en de laatste recensies van klanten voor energiebedrijven Eesveen.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer om die reden de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eesveen kan direct via de pc. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms lager dan die voor consumenten. De compensatie kan toenemen zodra je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Oirlo afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Eesveen? Doe dit door een belang te nemen in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Eesveen vergelijken Probleemloos een gas en elektra contract aanvragen en afsluiten