Gas en licht vergelijken Oirlo Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden loont het om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Oirlo vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Door middel van onze tool kun jij nu de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oirlo [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één compleet abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Venray (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Oirlo doen de meesten bij één maatschappij. Geholpen door de vergelijker achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk korting bij HVC).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oirlo.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent, Vattenfall of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? Onderstaand achterhaal jij diverse populaire energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen enorm per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €105 en €205. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oirlo vegelijken. Hieronder bekijk jij geschatte gas-licht kosten voor verschillende type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oirlo. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Venray.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,5 €132,25 €143,5
Tussenwoning €107,25 €140,25 €155,25 €165
Hoekwoning €132 €149,75 €168,25 €179,5
2 onder 1 kap €145,25 €168,25 €182,25 €191,5
Vrijstaand €176,75 €199,5 €214,5 €222,25
Modaal €122,25 €147,25 €158,5 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oirlo? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie en Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “niet alle radiatoren open zetten ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij onmiddellijk met onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op het ogenblik is er keuzen uit verschillende milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Grijpskerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft moeiteloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van 0groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Een deel van de mensen hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Hiervoor check je het eindcijfer en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Oirlo.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer daarom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oirlo gaat onmiddellijk via de pc. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Friesland afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oirlo is ook mogelijk door te gaan voor verantwoorde producten zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Oirlo vergelijken Simpel een stroom & gas contract afsluiten en aanvragen