Gas en licht vergelijken Warmond Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor is het slim om te checken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Warmond vergelijken? Voer je adres plus verbruiksgegevens in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Warmond [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in een alles-in-één pakket. Water krijg je van de betreffende leverancier in de provincie Teylingen (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Warmond doe je wel bij één bedrijf. Op basis van de vergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de stappen hieronder (of check besparen bij E.ON).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen, groen uit NL, wind, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Warmond.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? Hierna achterhaal jij een aantal veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per gezin. De maandelijkse energienota varieert tussen €110 – €210. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Warmond vegelijken. Via de volgende tabel vind je de nominale prijzen voor populaire woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Warmond. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna zie je het verwachte energieverbruik in de regio Teylingen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €120,75 €131 €141
Tussenwoning €109,5 €141 €152,5 €162,5
Hoekwoning €130 €151,25 €168,25 €177,75
2 onder 1 kap €147,5 €167,25 €181,5 €192
Bungalow €177,25 €198,5 €215,25 €223,5
Standaard €123,25 €146,5 €159 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Warmond? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en Oxxio: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand ontdek je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “Zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.” Of neem een HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je moeiteloos door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Vandaag de dag zijn er verschillende “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. Onder andere pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf is het beste? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Nijemirdum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval moeiteloos de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van onder andere zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende reviews

Steeds meer contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je de totale beoordeling en de laatste meningen van klanten voor energiebedrijven Warmond.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer als eerste het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Warmond kan vandaag nog via de pc. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Grijpskerk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Warmond? Doe dit door te gaan voor groene oplossingen zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Warmond vergelijken Nu een gas en elektra abonnement aanvragen + afsluiten