Gas en licht vergelijken Nijemirdum Nu leveranciers vergelijken en bespaar €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas beïnvloedt de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te vergelijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Nijemirdum vergelijken? Voer je adres & verbruiksgegevens in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijemirdum [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van De Friese Meren (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Nijemirdum kan gemakkelijk bij één organisatie. D.m.v. de gaslicht-vergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek aanbiedingen van Endinet Groep).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nijemirdum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Eneco, Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna achterhaal jij een aantal veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren flink per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €85 en €215. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nijemirdum vegelijken. Hieronder tref je mogelijke energiekosten voor populaire type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nijemirdum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122,5 €133,5 €141
Tussenwoning €108 €140,75 €155,5 €162,25
Hoekwoning €131,25 €151,5 €169 €177,25
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €184 €194
Villa €176,5 €199,25 €215,5 €221,75
Doorsnee €124 €144,25 €161 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nijemirdum? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of neem een HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat gemakkelijk aan de hand van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig zijn er diverse “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Geesbrug vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval zonder problemen de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer consumenten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om hier achter te komen check je het klantcijfer en nieuwe comments van klanten voor energiebedrijven Nijemirdum.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Check hierom het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijemirdum gaat onmiddellijk in een online omgeving. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn doorgaans goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Zetten afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nijemirdum is ook mogelijk door geld te steken in groene producten zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nijemirdum vergelijken A la minute een licht & gas contract aanvragen en afsluiten