Gas en licht vergelijken Koarnjum Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energienota. Daarom is het goed om te analyseren welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Koarnjum vergelijken? Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in. Geholpen door deze website kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Koarnjum [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Leeuwarderadeel (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Koarnjum kan gelukkig wel bij één bedrijf. Via onze tool zie je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Innova Energie oversluiten).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen uit NL, groen, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Koarnjum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand bekijk jij onze veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen nogal per woning. De maandelijkse energienota ligt tussen de €80 en €185. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Koarnjum vegelijken. In de tabel achterhaal jij aannemelijke energiekosten voor verschillende type huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Koarnjum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder zie je het verwachte energieverbruik in de regio Leeuwarderadeel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €122,25 €132 €141,75
Tussenwoning €108,25 €138,75 €154,25 €162,25
Hoekwoning €130,5 €152,25 €167 €176,5
2 onder 1 kap €146,25 €169,5 €183 €191,75
Villa €179,25 €197,75 €213,75 €221,75
Gemiddeld €122,75 €145 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Vaak is een elektriciteitsprobleem in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Koarnjum? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond of HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina achterhaal jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of neem een HR-ketel van AWB, Vaillant, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij meteen d.m.v. onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is gewoon duur. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van verschillende verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Breda vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan eenvoudig de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Opvallend veel contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Daarvoor kan je kijken naar de totale beoordeling en de laatste meningen van afnemers voor energiebedrijven Koarnjum.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Koarnjum kan onmiddellijk via internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen zodra je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Thesinge afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Koarnjum? Doe dit door te kiezen voor duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Koarnjum vergelijken Snel een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen