Gas en licht vergelijken Breda Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier voor jou voordelig is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Breda vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Breda [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Breda (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Breda doen de meesten bij één bedrijf. D.m.v. deze website achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de stappen hieronder (of check DELTA).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd, grijs, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Breda.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Vattenfall, Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers? In de opsomming tref jij de huidige veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €90 en €170. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Breda vegelijken. Hierna bekijk jij mogelijke prijzen voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Breda. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Breda.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €123,5 €131,25 €141,5
Tussenwoning €107,75 €140,25 €155,5 €162,25
Hoekwoning €129,75 €151,25 €169,25 €178,25
2 onder 1 kap €145 €167,5 €184,25 €191,75
Landhuis €178 €200,25 €214,75 €221,25
Standaard €123 €147,5 €159 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een stroomprobleem binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Breda? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie en Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand achterhaal je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “let op het energielabel ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Kies voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat meteen d.m.v. onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op dit moment vind je diverse duurzame systemen die goedkoop verwarmen. Denk aan zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Stokkum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan zonder problemen de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom met onder andere windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Een deel van de huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om dit te weten te komen kijk je naar het cijfer en recente reviews van klanten voor energiebedrijven Breda.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Breda kan direct via de pc. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Maasdijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Breda kan natuurlijk door te beleggen in milieuvriendelijke producten als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Breda vergelijken Simpel een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten