Gas en licht vergelijken Stokkum Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas zie je terug in jouw energiekosten. Hierom is het slim om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Stokkum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. deze website kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stokkum [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier actief in de buurt van Montferland (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Stokkum kan gemakkelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van deze website detecteer je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over stroom van Enexis).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Stokkum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom voldoet bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de volgende lijst bekijk je onze top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €100 en €175. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Stokkum vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de gemiddelde kosten voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Stokkum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Montferland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €122 €132,5 €140,25
Tussenwoning €106,5 €140 €154 €162,75
Hoekwoning €130,75 €150,25 €167,5 €178
2 onder 1 kap €147,5 €169,5 €181,75 €193,25
Bungalow €178,25 €198,25 €214,25 €222
Doorsnee €121,75 €146,75 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaal is zo’n storing heel erg snel verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Stokkum? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en Qurrent: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand vind je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je gemakkelijk via onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Heden ten dage zijn er aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Holland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Lieveren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval simpelweg de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je vindt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan zeker de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het klantcijfer en recentelijke reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Stokkum.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer eerst de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stokkum gaat vandaag nog in een online omgeving. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn doorgaans gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan toenemen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Doorn afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Stokkum is ook mogelijk door te gaan voor “groene” systemen als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Stokkum vergelijken A la minute een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten