Gas en licht vergelijken Lieveren Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energienota. Om die reden is het slim om te achterhalen welke energieleverancier voor jou voordelig is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Lieveren vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruik in. Middels onze tool kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lieveren [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één compleet abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Noordenveld (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Lieveren doe je wel bij één aanbieder. Op basis van de energievergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vattenfall voor gas en stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Lieveren.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? In de kolommen hierna vind jij de veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €75 en €245. Snel de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Lieveren vegelijken. Hierna vind jij geschatte energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lieveren. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Noordenveld.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €123,5 €133,5 €142,5
Tussenwoning €109,5 €139,5 €153 €163,25
Hoekwoning €130,75 €150,25 €168 €176,25
2 onder 1 kap €146,5 €169,5 €182,75 €192,5
Bungalow €179,5 €197,25 €212,5 €221,25
Gemiddeld €121,75 €147 €160,25 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Doorgaans zijn stroomproblemen binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Lieveren? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand bekijk jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “gebruik alleen A++ producten ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, Remeha of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit binnen no-time door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van allerlei milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Dearsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval direct de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van onder andere groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Enkele contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het klantcijfer en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Lieveren.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Check eerst het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lieveren gaat nu door het internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen wanneer je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Vleuten afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Lieveren? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke systemen zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Lieveren vergelijken Snel een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen