Gas en licht vergelijken Dearsum Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energiekosten. Daarom is het goed om te controleren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Dearsum vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van onze tool kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Dearsum [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Dearsum doe je wel bij één partij. Middels deze website tref jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Essent 1 jaar contract februari 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (wind, grijs, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Dearsum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, ENGIE? Onderstaand vind je actuele veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €110 – €235. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Dearsum vegelijken. Hierna detecteer je aannemelijke prijzen voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Dearsum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121,5 €130,5 €141
Tussenwoning €106,25 €138,5 €152,5 €163,5
Hoekwoning €129,25 €149,25 €166,75 €179,25
2 onder 1 kap €146,5 €167,75 €181,5 €192,5
Landhuis €178,5 €197,75 €213,5 €224
Standaard €121,5 €147,5 €160,5 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een stroomprobleem binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Dearsum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website bekijk je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “let op het energielabel ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij vandaag nog op basis van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van veel groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Usquert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan eenvoudig de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van onder andere groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Goede reviews

Sommige mensen willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recente reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Dearsum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Dearsum werkt eenvoudig in een online omgeving. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen als je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Neeritter afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Dearsum? Dat kan door te gaan voor “groene” producten als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op deze manier draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Dearsum vergelijken Moeiteloos een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten