Gas en licht vergelijken Thesinge Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te zien welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Thesinge vergelijken? Voer je adres en ook energieverbruik in. Dankzij deze website kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Thesinge [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in één verzamel contract. Water krijg je van het waterbedrijf uit de omgeving Ten Boer (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Thesinge is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Geholpen door de energievergelijker tref jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de stappen hieronder (of check elektriciteit van Essent).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen, zon, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Thesinge.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Vattenfall, Eneco, Essent, Greenchoice, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent? Onderstaand zie je een aantal populaire energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €110 – €245. Vlug de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Thesinge vegelijken. Onderstaand bekijk jij de nominale energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Thesinge. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Ten Boer.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €121 €131 €140,25
Tussenwoning €108 €138,75 €154,5 €163,5
Hoekwoning €129,25 €152,25 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €144,75 €167,75 €182,5 €191,25
Vrijstaand €176,75 €197,25 €212,75 €223,5
Modaal €121,75 €145 €160,75 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Thesinge? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “gebruik niet de standby modus ” en “Doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je snel via onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op dit moment bestaan er diverse milieuvriendelijke producten die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Maasdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan simpelweg de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Thesinge.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Controleer daarom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Thesinge werkt gemakkelijk in een online omgeving. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan groter worden als je meer gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Een-West afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke klanten willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Thesinge? Doe dit door een belang te nemen in duurzame producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Thesinge vergelijken Moeiteloos een gas en licht contract aanvragen + afsluiten