Gas en licht vergelijken Kelpen-Oler Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Vandaar loont het om te checken welke energieleverancier het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Kelpen-Oler vergelijken? Voer je adres plus verwachte gas-licht verbruik in. Via deze website kan je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kelpen-Oler [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Leudal (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Kelpen-Oler is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door middel van de energievergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vandebron kosten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Kelpen-Oler.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de volgende lijst tref jij een aantal vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt tussen de €110 en €175. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Kelpen-Oler vegelijken. Hieronder tref je de doorsnee energiekosten voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Kelpen-Oler. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Leudal.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121,25 €131,75 €143,5
Tussenwoning €109,5 €140,5 €152,75 €162,75
Hoekwoning €131 €150,25 €169,5 €176,5
2 onder 1 kap €146,5 €167,25 €184 €192,5
Villa €178,75 €198,25 €213,25 €221,75
Gemiddeld €124,5 €144,25 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Vaak zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Kelpen-Oler? Of je nu stroom afneemt bij De Vastelastenbond of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze website tref jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Atag, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat regel je eenvoudig aan de hand van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Heden ten dage zijn er meerdere verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Zoals zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Bontebok vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval direct de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Opvallend veel consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en recente reviews van klanten voor energiebedrijven Kelpen-Oler.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer eerst de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kelpen-Oler werkt eenvoudig door het internet. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Teerns afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Kelpen-Oler gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Kelpen-Oler vergelijken Vandaag nog een licht en gas abonnement afsluiten en aanvragen