Gas en licht vergelijken Kaard Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Kaard vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Door middel van de energievergelijker kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kaard [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier uit de omgeving Terschelling (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Kaard doe je wel bij één maatschappij. Op basis van de gaslicht-vergelijker tref je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Energiedirect.nl kosten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, grijs, zon, groen uit EU, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Kaard.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? Hieronder bekijk jij de populaire pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren nogal per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €80 en €155. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Kaard vegelijken. Hieronder ontdek je geschatte gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Kaard. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Terschelling.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,5 €130,25 €141,25
Tussenwoning €108 €140,75 €152,5 €165
Hoekwoning €131,25 €151,25 €169 €177,75
2 onder 1 kap €146,5 €169 €184 €192
Villa €176,5 €197,25 €215,5 €222,75
Doorsnee €123,5 €146 €158,5 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (als. Liander). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Kaard? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond en/of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of neem een HR-ketel van AWB, Remeha, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat direct door gebruik van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is gewoon duur. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van interessante “groene” oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijv. zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Blesdijke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan onmiddellijk de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert à la minute de goedkoopste leverancier (actief in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste waardering

Een deel van de Nederlanders willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om hier achter te komen kijk je naar het eindcijfer en de laatste beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Kaard.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer altijd de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kaard kan vlug via de pc. Daarvoor zijn B2B contracten. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Stroobos afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemingen kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Kaard gebeurt ook door een belang te nemen in “groene” installaties zoals o.a. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Kaard vergelijken Moeiteloos een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten