Gas en licht vergelijken Blesdijke Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energienota. Om die reden loont het om te achterhalen welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Blesdijke vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in. Aan de hand van onze tool kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Blesdijke [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de basis voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één compleet abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier in de provincie Weststellingwerf (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Blesdijke kan gemakkelijk bij één bedrijf. Op basis van de gaslicht-vergelijker zie je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over oversluiten Enduris).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Blesdijke.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is passend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de volgende lijst vind jij een aantal veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €85 – €180. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Blesdijke vegelijken. In de tabel tref jij geschatte energiekosten voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Blesdijke. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €122,75 €133 €142,25
Tussenwoning €106,5 €140,75 €154 €164,5
Hoekwoning €131,5 €151 €166,75 €177,75
2 onder 1 kap €146 €170,25 €182,75 €192,75
Landhuis €176,75 €198,25 €212,5 €223,25
Modaal €123,75 €146,5 €159,75 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Meestal zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Blesdijke? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina achterhaal jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “nemen van ledverlichting ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je snel door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag vind je diverse verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Son en Breugel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval zonder problemen de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot nu de goedkoopste maatschappij (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” filter. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste beoordeling

Een groeiend aantal huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Blesdijke.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer om die reden de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Blesdijke kan moeiteloos online. Je vindt veel B2B contracten. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden wanneer je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Lisserbroek afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Blesdijke kan natuurlijk door te kiezen voor groene systemen zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Blesdijke vergelijken Direct een licht & gas abonnement afsluiten en aanvragen