Gas en licht vergelijken Joure Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat je verstookt drukt zwaar op je energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Joure vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook geschatte verbruik in. Met behulp van deze website kun jij nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Joure [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom De Friese Meren (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Joure is gewoon mogelijk bij één organisatie. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Anode Energie kosten).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Joure.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is gepast in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij NLE, Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio? In de volgende lijst vind jij de huidige veel afgesloten pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren flink per huis. De maandelijkse energielasten varieert tussen €95 – €170. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Joure vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de modale kosten voor enkele woningtypes en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Joure. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,5 €133,25 €141
Tussenwoning €107,75 €138,5 €155,25 €165,5
Hoekwoning €132 €149,25 €166,25 €178,75
2 onder 1 kap €146,25 €167,75 €183,75 €193
Landhuis €178,25 €198,5 €215,5 €222,25
Doorsnee €122,75 €145 €159 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Joure? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina zie je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “neem een waterbespaarder ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit snel door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van meerdere duurzame installaties die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Bitgummole vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Hoogste beoordeling

Meer en meer mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Om dit te weten te komen kijk je naar het eindcijfer en de laatste beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Joure.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Joure werkt vlug via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Stramproy afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Joure kan natuurlijk door geld te steken in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Joure vergelijken Nu een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten