Gas en licht vergelijken Bitgummole Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Bitgummole vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kun je direct de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bitgummole [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier uit de omgeving Menameradiel (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Bitgummole kan gemakkelijk bij één bedrijf. Dankzij de vergelijker tref jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de stappen hieronder (of check oversluiten Qwint).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen, grijs, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Bitgummole.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE of Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Hieronder bekijk jij de huidige vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €115 en €225. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Bitgummole vegelijken. In de tabel achterhaal je de nominale kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bitgummole. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Menameradiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €121,75 €130,5 €143,5
Tussenwoning €108,5 €140,5 €153,75 €163
Hoekwoning €131,5 €152 €167 €178,75
2 onder 1 kap €145,5 €169 €182 €193,5
Bungalow €176,25 €197,75 €215,5 €221,75
Gemiddeld €123,75 €144,5 €158,5 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Bitgummole? Of je nu klant bent bij Energieflex of Vandebron: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, AWB of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit onmiddellijk door middel van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijv. biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Snikzwaag vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan nu de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet snel de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste ratings

Sommige consumenten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Bitgummole.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk altijd de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bitgummole kan nu door het internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn altijd scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Linde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemers hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Bitgummole kan natuurlijk door te gaan voor “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bitgummole vergelijken Probleemloos een gas & licht abonnement aanvragen & afsluiten