Gas en licht vergelijken Jirnsum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op je energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. À la minute gas en licht leveranciers in Jirnsum vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Met behulp van onze tool kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je snel de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jirnsum [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf werkzaam rondom Leeuwarden (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Jirnsum doen de meesten bij één partij. Door middel van gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Stedin tarieven februari 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Jirnsum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? Onderstaand ontdek je een aantal vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €75 – €250. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Jirnsum vegelijken. In het schema hieronder vind je de nominale kosten voor enkele soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Jirnsum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,75 €131,75 €142,5
Tussenwoning €108 €139,75 €154,5 €163,25
Hoekwoning €130 €149,75 €166,75 €179
2 onder 1 kap €145 €170,25 €183,75 €193
Villa €176,75 €198,5 €213,5 €221,5
Standaard €122,75 €146 €159,5 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (zoals Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans is zo’n storing in enkele ogenblikken opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Jirnsum? Of je nu klant bent bij DELTA en/of Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Sloffen dragen in huis.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Nefit of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je onmiddellijk door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag zijn er meerdere groene producten die op lage kosten draaien. O.a. biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Bierum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Een deel van de mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele recensies van klanten voor energiebedrijven Jirnsum.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk dus het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele advies betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jirnsum gaat ogenblikkelijk door het internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak scherper dan die voor consumenten. Het voordeel kan groter worden zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Stevensweert afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Jirnsum? Dat kan door te gaan voor milieuvriendelijke systemen zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Jirnsum vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen