Gas en licht vergelijken Bierum Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het verstookte gas kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Bierum vergelijken? Vul jouw locatie + verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bierum [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de basis voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Delfzijl (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Bierum doen de meesten bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over oversluiten MAIN Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, grijs, zon, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bierum.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is genoeg bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna tref jij diverse populaire pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen enorm per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €115 – €220. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Bierum vegelijken. In de tabel zie je mogelijke prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Bierum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Delfzijl.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €122,25 €131,75 €142,75
Tussenwoning €108 €138,75 €154,5 €164,75
Hoekwoning €132,5 €150,5 €166,25 €176,75
2 onder 1 kap €146,25 €170,5 €183,75 €193,5
Vrijstaand €178,25 €199 €213,25 €222,25
Doorsnee €121,25 €144,75 €160,75 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Bierum? Of je nu klant bent bij E.ON en/of Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand achterhaal je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit ogenblikkelijk op basis van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage zijn er verschillende groene producten die op lage kosten draaien. Denk aan pelletkachel, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Sluiskil vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan direct de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Steeds meer mensen kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het cijfer en recente comments van afnemers voor energiebedrijven Bierum.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bierum gaat meteen door het internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Lies afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Bierum is ook mogelijk door te beleggen in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bierum vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen