Gas en licht vergelijken IJzendoorn Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het goed om te bekijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in IJzendoorn vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij deze website kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in IJzendoorn [Update december 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een totaal abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Neder-Betuwe (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in IJzendoorn doen de meesten bij één aanbieder. Middels de vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk MAIN Energie tarieven december 2023).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, zon, wind, groen, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in IJzendoorn.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is genoeg bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten december 2023

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? Onderstaand bekijk je de vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen behoorlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €90 – €215. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen IJzendoorn vegelijken. Onderstaand tref jij aannemelijke prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in IJzendoorn. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Neder-Betuwe.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,25 €133,25 €142
Tussenwoning €108,75 €141 €154 €163,25
Hoekwoning €130,25 €152,5 €167,25 €176,5
2 onder 1 kap €147,25 €167,75 €181,25 €192
Villa €178,25 €197,5 €212,5 €223,5
Doorsnee €123,5 €146,25 €158,5 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in IJzendoorn? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice of Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit onmiddellijk met onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig vind je veel “groene” installaties die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtepomp, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Berkel en Rodenrijs vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan vandaag nog de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met onder andere zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende recensies

Sommige huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Hiervoor raadpleeg je de totale beoordeling en recente beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven IJzendoorn.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in IJzendoorn gaat simpelweg via de pc. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden wanneer je veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik mag men aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Stedum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in IJzendoorn? Dat kan door te kiezen voor “groene” producten zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten IJzendoorn vergelijken Direct een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten