Gas en licht vergelijken Stedum Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het verstookte gas beïnvloedt jouw energienota. Om die reden is het goed om te bekijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Stedum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. Op basis van de energievergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stedum [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de belangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Loppersum (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Stedum kan gelukkig wel bij één aanbieder. Middels gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek stroom van Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen uit NL, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Stedum.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna detecteer je een aantal veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen behoorlijk per huishouden. De maandelijkse energienota schommelt tussen €115 en €225. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Stedum vegelijken. In de tabel achterhaal je aannemelijke tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Stedum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Loppersum.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €120,25 €132,75 €143,5
Tussenwoning €107 €141,5 €154,5 €164
Hoekwoning €132,25 €149,25 €168,5 €178
2 onder 1 kap €145 €167,75 €184,5 €193,5
Landhuis €177 €199,25 €215 €222,5
Standaard €123,25 €146,75 €159,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. In de regel is een stroomprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Stedum? Dit is niet afhankelijk van Fenor of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder vind jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “kouder douchen ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Atag of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je eenvoudig door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is gewoon duur. Op dit moment kun jij gebruik maken van veel verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Leusden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan moeiteloos de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan de “duurzame energie” filter. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Sommige contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor lees je de totale beoordeling en recentelijke meningen van afnemers voor energiebedrijven Stedum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk om die reden de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stedum kan snel via de pc. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan sterk oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Dinteloord afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Stedum? Doe dit door te kiezen voor duurzame systemen als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Stedum vergelijken Gemakkelijk een gas & licht contract afsluiten & aanvragen