Gas en licht vergelijken Hoogkarspel Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gasverbruik drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het verstandig om te bekijken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Hoogkarspel vergelijken? Voer je adres en ook energieverbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hoogkarspel [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Drechterland (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Hoogkarspel kan gelukkig wel bij één aanbieder. Middels de energievergelijker achterhaal je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Huismerk Energie prijzen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit EU, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Hoogkarspel.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent, NLE of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand zie je diverse meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen behoorlijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €85 tot €230. À la minute de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Hoogkarspel vegelijken. Onderstaand vind jij aannemelijke energiekosten voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Hoogkarspel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Drechterland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,75 €131 €140,5
Tussenwoning €108 €140 €154,5 €165,5
Hoekwoning €129,5 €150,25 €167 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €167,75 €183,75 €194
Landhuis €178,75 €198,25 €212,5 €222,25
Modaal €122,25 €147 €158,25 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hoogkarspel? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website tref je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je probleemloos door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit veel verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Bedum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval nu de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Enkele woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en recente recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hoogkarspel.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk eerst de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hoogkarspel werkt binnen no-time via de pc. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Smakt afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Hoogkarspel? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke producten als biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Hoogkarspel vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten