Gas en licht vergelijken Bedum Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Bedum vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Middels deze website kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bedum [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het waterbedrijf werkzaam rondom Bedum (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Bedum is gewoon mogelijk bij één maatschappij. D.m.v. de energievergelijker zie je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstappen Allure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen, groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bedum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit regel je via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is afdoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent of Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent? Hieronder tref jij actuele scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen enorm per huis. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €100 – €190. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Bedum vegelijken. Via de volgende tabel tref je mogelijke energiekosten voor verschillende type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Bedum. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Bedum.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €123,5 €132,5 €140,25
Tussenwoning €107,25 €139,5 €152,75 €162,75
Hoekwoning €130 €149,5 €169 €178
2 onder 1 kap €144,5 €169,25 €184,25 €192
Landhuis €179 €200,5 €215,25 €224,25
Gemiddeld €122,5 €144,75 €158,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal komt dit door de netbeheerder (als. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Bedum? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “kouder douchen ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat eenvoudig door gebruik van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Vandaag de dag zijn er meerdere “groene” installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Schoorl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan nu de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende waardering

Sommige woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en heldere communicatie zijn belangrijk. Hiervoor lees je de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Bedum.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check altijd de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bedum gaat simpelweg online. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Langelo afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemers zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Bedum gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde energiebronnen als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bedum vergelijken Snel online een stroom & gas abonnement afsluiten + aanvragen