Gas en licht vergelijken Holsloot Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energienota. Vandaar is het goed om te vergelijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Snel gas en licht leveranciers in Holsloot vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Holsloot [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Coevorden (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Holsloot is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Met behulp van deze website vind je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Vandebron vergelijken).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen uit NL, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Holsloot.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Eneco, Essent, NLE, Greenchoice of Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl? Hierna tref je de huidige veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €110 – €200. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Holsloot vegelijken. In de tabel ontdek je aannemelijke prijzen voor veel voorkomende type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Holsloot. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Coevorden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €122,75 €130,25 €142
Tussenwoning €108,5 €140 €153 €164
Hoekwoning €132,5 €151,75 €168,25 €177
2 onder 1 kap €146,5 €168,25 €183,5 €193,75
Landhuis €179 €200,5 €214,25 €223,25
Modaal €124,25 €147,25 €158,5 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (als. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. In de regel zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Holsloot? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten beperken kan op verschillende manieren. Hieronder achterhaal jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Atag, Intergas, Vaillant of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Kies voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit moeiteloos door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van interessante duurzame systemen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Baflo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval moeiteloos de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Steeds meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Holsloot.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Holsloot kan simpelweg online. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan groter worden zodra je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Sint Nicolaasga afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Holsloot is ook mogelijk door te beleggen in verantwoorde installaties zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Holsloot vergelijken Zonder moeite een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen