Gas en licht vergelijken Sint Nicolaasga Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het verstookte gas kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te vergelijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Sint Nicolaasga vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sint Nicolaasga [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf uit de omgeving De Friese Meren (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Sint Nicolaasga kan gelukkig wel bij één organisatie. D.m.v. deze website tref jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk contract Powerpeers).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, grijs, groen, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Sint Nicolaasga.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hieronder achterhaal je actuele populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen flink per gezin. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €90 en €235. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Sint Nicolaasga vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de nominale kosten voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Sint Nicolaasga. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder ontdek je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,75 €133,5 €140,25
Tussenwoning €106,75 €138,5 €153,5 €163
Hoekwoning €131,5 €152,5 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €146,5 €170,25 €183 €193
Vrijstaand €176,25 €197,25 €214,75 €223,5
Doorsnee €121,25 €144,25 €159 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gewoonlijk is een stroomprobleem binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Sint Nicolaasga? Of je nu klant bent bij Clean Energy of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website zie je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “wassen op 30 graden ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij zonder problemen op basis van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Vandaag de dag is er keuzen uit velerlei groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Kropswolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval direct de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (die levert in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem daarvoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste waardering

Steeds meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Sint Nicolaasga.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Controleer om die reden de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra info over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sint Nicolaasga kan gemakkelijk door het internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans lager dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in De Hoeve afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Sint Nicolaasga? Doe dit door geld te steken in groene systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zodoende draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Sint Nicolaasga vergelijken Direct een stroom & gas abonnement afsluiten + aanvragen