Gas en licht vergelijken Heijenrath Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat je verstookt zie je terug in je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Heijenrath vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. D.m.v. de energievergelijker kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heijenrath [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest cruciale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Gulpen-Wittem (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Heijenrath doe je wel bij één partij. Met behulp van deze website vind je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Enexis groene stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Heijenrath.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Eneco, Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? Hierna zie je de huidige populaire energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren flink per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €100 – €200. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Heijenrath vegelijken. In de tabel achterhaal je de modale gas-licht kosten voor enkele type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Heijenrath. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand zie je het verwachte energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €123 €130,5 €143,5
Tussenwoning €107,75 €138,25 €153,5 €162,5
Hoekwoning €131,25 €151,75 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €147 €170,5 €183,5 €192,25
Bungalow €179 €199 €214,5 €222,5
Doorsnee €123,25 €145 €158,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (zoals Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. In de regel zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Heijenrath? Of je nu klant bent bij Budget Energie en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze website tref je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “kouder douchen ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit probleemloos door middel van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Tegenwoordig zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Allingawier vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan vandaag nog de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Enkele huishoudens willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie is wenselijk. Om hier achter te komen kijk je naar de totale beoordeling en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Heijenrath.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer om die reden de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heijenrath gaat ogenblikkelijk via internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Sauwerd afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Heijenrath gebeurt ook door te gaan voor duurzame systemen als zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Heijenrath vergelijken Direct een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen