Gas en licht vergelijken Harmelen Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Vandaar loont het om te zien welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Harmelen vergelijken? Voer je adres en ook verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Harmelen [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Woerden (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Harmelen doe je wel bij één aanbieder. Dankzij de energievergelijker tref je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over UnitedConsumers stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Utrecht).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Harmelen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit volstaat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Essent, Eneco, Pure Energie of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? In de volgende lijst tref je de huidige veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €90 – €215. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan via de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Harmelen vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de modale energiekosten voor diverse soorten woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Harmelen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Woerden.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121,75 €132,5 €143,25
Tussenwoning €108,25 €140,5 €153,25 €164
Hoekwoning €131,5 €149,5 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €182,5 €191,25
Bungalow €179 €199,5 €213 €222
Modaal €124,5 €144,5 €161 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal komt dit door de netbeheerder (zoals Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Harmelen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en/of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website ontdek je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “nemen van ledverlichting ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Atag, Nefit, AWB of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit nu door het toepassen van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Heden ten dage zijn er interessante milieuvriendelijke producten die goedkoop verwarmen. O.a. zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Noord-Brabant vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan zonder problemen de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft simpelweg de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met onder andere windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste beoordeling

Steeds meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor check je de gemiddelde cijfers en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Harmelen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Controleer altijd de einddatum van je contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Harmelen is vlug online. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen zodra je een boel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Roosendaal afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Harmelen kan natuurlijk door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Harmelen vergelijken Direct een stroom & gas contract aanvragen & afsluiten