Gas en licht vergelijken Noord-Brabant Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Daarom loont het om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Noord-Brabant vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij deze website kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Noord-Brabant [Update september 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Noord-Brabant (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Noord-Brabant kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door middel van de gaslicht-vergelijker zie je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over stroom en gas van Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Noord-Brabant.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten september 2023

Kies jij voor Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? Onderstaand vind je de populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen enorm per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €95 en €240. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Noord-Brabant vegelijken. In onderstaand schema ontdek je de gemiddelde energiekosten voor enkele soorten woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Noord-Brabant. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Noord-Brabant.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122,75 €130,75 €141
Tussenwoning €107 €138,25 €154,75 €164
Hoekwoning €130 €151 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €145,25 €170 €181,5 €192,25
Bungalow €178,5 €200,25 €212,75 €222
Gemiddeld €121,25 €144,75 €159,5 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Noord-Brabant? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy en Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website tref je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “de verwarming omlaag doen ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, AWB, Vaillant, Atag of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij nu door gebruik van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig zijn er diverse “groene” installaties waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Rasquert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval onmiddellijk de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met bronnen als groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste recensies

Sommige huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Hiervoor raadpleeg je de totale beoordeling en betrouwbare comments van afnemers voor energiebedrijven Noord-Brabant.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Noord-Brabant gaat ogenblikkelijk online. Je vindt veel B2B contracten. De energietarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in IJlst afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke klanten kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Noord-Brabant gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke installaties als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Noord-Brabant vergelijken Nu een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen