Gas en licht vergelijken Harkstede Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Harkstede vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Harkstede [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Slochteren (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Harkstede doe je wel bij één bedrijf. Op basis van de vergelijker detecteer je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Qurrent stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, groen, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Harkstede.

Nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? In de volgende lijst tref je onze populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen aanzienlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €80 – €235. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Harkstede vegelijken. Hierna ontdek je geschatte kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Harkstede. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Slochteren.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €120,25 €132,5 €143,25
Tussenwoning €108,25 €141 €155,5 €162,5
Hoekwoning €130,75 €152,5 €167 €176,25
2 onder 1 kap €146,5 €170 €184,25 €193,25
Villa €179,25 €198 €214 €222,25
Doorsnee €123 €146 €160 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. In de regel zijn stroomproblemen binnen enkele uren verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Harkstede? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en/of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand tref je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, Nefit of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij moeiteloos met onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit meerdere milieuvriendelijke installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Noord-Holland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan binnen no-time de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Een groeiend aantal Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Harkstede.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bekijk als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Harkstede kan gemakkelijk door het internet. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn soms betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen toenemen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Rolde afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Harkstede? Dat kan door een belang te nemen in groene producten als zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Harkstede vergelijken Direct een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen