Gas en licht vergelijken Harkema Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Daarom loont het om na te gaan welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Harkema vergelijken? Vul jouw locatie en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij deze website kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Harkema [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van een totaal abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Achtkarspelen (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Harkema doen de meesten bij één organisatie. Op basis van deze website zie je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Pure Energie stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, wind, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Harkema.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie? Onderstaand detecteer je de populaire energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen aanmerkelijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €80 – €160. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Harkema vegelijken. Onderstaand ontdek je de nominale gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Harkema. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Achtkarspelen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,75 €133,5 €142
Tussenwoning €106,75 €141,25 €154,25 €162,25
Hoekwoning €129,25 €151,25 €167,75 €179,5
2 onder 1 kap €144,25 €170 €183 €194,25
Landhuis €178 €198,25 €212,75 €224
Gemiddeld €123,5 €147,5 €161 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. In de regel is zo’n storing in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Harkema? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy en Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna tref jij 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Zoals “een goede thermoskan gebruiken ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij snel door gebruik van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van interessante milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Holland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Friesland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan direct de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en transparantie is wenselijk. Hiervoor check je het klantcijfer en betrouwbare meningen van klanten voor energiebedrijven Harkema.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bekijk hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Harkema gaat simpelweg online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden wanneer je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Rohel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Harkema gebeurt ook door te kiezen voor groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Harkema vergelijken Zonder moeite een licht en gas contract afsluiten en aanvragen