Gas en licht vergelijken Hapert Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energiekosten. Daarom is het slim om te zien welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Hapert vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Via onze tool kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hapert [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio Bladel (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Hapert doe je wel bij één maatschappij. Door middel van de gaslicht-vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Huismerk Energie stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen uit NL, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Hapert.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl? Onderstaand detecteer je onze populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanzienlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €110 en €205. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hapert vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de modale energiekosten voor diverse soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Hapert. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema vind je het geschatte energieverbruik in de regio Bladel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €120,5 €132,5 €141,25
Tussenwoning €108,25 €139,5 €154,75 €162,5
Hoekwoning €129,75 €152,25 €166,75 €178,5
2 onder 1 kap €146,5 €170,5 €182,25 €193
Villa €177 €197,5 €212,75 €223
Gemiddeld €124,25 €144,5 €158,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hapert? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Nefit of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat vlug aan de hand van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig zijn er verschillende milieuvriendelijke systemen die goedkoop verwarmen. Bijv. warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Zwartemeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan eenvoudig de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Een deel van de huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en transparantie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe reviews van afnemers voor energiebedrijven Hapert.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Controleer om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hapert is moeiteloos via de pc. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn altijd betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De compensatie kan groter worden in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Rinsumageast afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Hapert gebeurt ook door geld te steken in duurzame systemen zoals infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Hapert vergelijken Probleemloos een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen