Gas en licht vergelijken Ginnum Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het verstookte gas kom je weer tegen in de energiekosten. Hierom is het slim om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Ginnum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna detecteer je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ginnum [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Ferwerderadiel (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Ginnum doe je wel bij één partij. Via gaslichtafsluiten.nl ontdek je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over HVC actietarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, wind, groen uit EU, groen, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ginnum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? Onderstaand tref jij onze kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren wel per huishouden. De maandelijkse energienota schommelt tussen €80 – €240. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Ginnum vegelijken. Onderstaand achterhaal je mogelijke gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ginnum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €122,75 €132 €142,25
Tussenwoning €106,5 €138,75 €152,25 €162,75
Hoekwoning €129,25 €149,5 €166,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €168,25 €183 €191,25
Landhuis €177,5 €197,25 €213,25 €223,25
Gemiddeld €124,25 €144,75 €158,5 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Liander). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Normaal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Ginnum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor en HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “gebruik niet de standby modus ” en “De gevels isoleren.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je zonder problemen door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Vandaag de dag zijn er veel groene systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Yde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval binnen no-time de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van 0zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste klantervaring

Meer en meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om hier achter te komen check je het cijfer en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Ginnum.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer hierom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ginnum kan vandaag nog via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn een stuk lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Pieterburen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke klanten hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Ginnum? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ginnum vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen