Gas en licht vergelijken Yde Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas drukt zwaar op je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Yde vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in. Middels de energievergelijker kun je nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Yde [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het waterbedrijf uit de omgeving Tynaarlo (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Yde doen de meesten bij één aanbieder. Middels de gaslicht-vergelijker vind je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over review Anode Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Yde.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is gepast in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco, Essent of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? Onderstaand achterhaal jij diverse top gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen aanzienlijk per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €75 en €160. Snel de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Yde vegelijken. In de tabel bekijk je de nominale tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Yde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €123,5 €130,5 €140,5
Tussenwoning €109,5 €139,25 €153,75 €163,75
Hoekwoning €130 €151,5 €166,75 €178
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €183,75 €192,5
Bungalow €177,75 €197,5 €214,75 €224
Standaard €123,25 €144,5 €159,25 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Yde? Of je nu stroom afneemt bij Eneco en HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website tref je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “de verwarming omlaag doen ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Neem een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je meteen door gebruik van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van veel milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Oude Pekela vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan snel de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij achterhaald direct de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Enkele consumenten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en actuele meningen van afnemers voor energiebedrijven Yde.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Check altijd jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Yde kan vlug online. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn een stuk gunstiger dan de particuliere tarieven. De compensatie kan toenemen zodra je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Hezingen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Yde is ook mogelijk door geld te steken in verantwoorde oplossingen als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Dus: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Yde vergelijken Eenvoudig een elektra & gas contract aanvragen & afsluiten