Gas en licht vergelijken Oude Pekela Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energierekening. Hierdoor loont het om na te gaan welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Oude Pekela vergelijken? Geef je woongegevens en verbruik in. Via de vergelijker kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oude Pekela [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Pekela (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Oude Pekela is gewoon mogelijk bij één partij. Op basis van onze tool bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek energieleverancier Liander).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen, zon, groen uit NL, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oude Pekela.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Eneco, NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? Hierna tref jij de huidige veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen enorm per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €85 en €180. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Oude Pekela vegelijken. Onderstaand achterhaal jij aannemelijke tarieven voor veel voorkomende woningtypes en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Oude Pekela. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel tref je het geschatte energieverbruik in de regio Pekela.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €123,25 €130,5 €141,5
Tussenwoning €109,5 €141,25 €154 €163,5
Hoekwoning €130,75 €151,25 €167,75 €178,25
2 onder 1 kap €147 €167,75 €183 €192,25
Bungalow €179,25 €198,5 €212,25 €223,75
Standaard €121,5 €145,75 €158,25 €168,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Vaak is zo’n storing in enkele ogenblikken gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oude Pekela? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie of Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota beperken is te doen op diverse manieren. Bijgaand ontdek je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Intergas, Remeha of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat probleemloos d.m.v. onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Vandaag de dag is er keuzen uit allerlei verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Heesch vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je spot meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Groningen) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan zeker als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Sommige huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oude Pekela.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oude Pekela kan vandaag nog via internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn doorgaans scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan groter worden als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Arriën afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Oude Pekela is ook mogelijk door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Oude Pekela vergelijken Nu een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen