Gas en licht vergelijken Pieterburen Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het verstookte gas drukt zwaar op je energierekening. Daarom is het slim om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Pieterburen vergelijken? Voer je adres en ook verbruiksgegevens in. Met behulp van de energievergelijker kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Pieterburen [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving De Marne (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Pieterburen doen de meesten bij één bedrijf. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie-aanbieder Engie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Pieterburen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is voldoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent of Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE? In de kolommen hierna achterhaal je onze veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren behoorlijk per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €80 tot €185. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Pieterburen vegelijken. In de tabel detecteer je mogelijke prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Pieterburen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio De Marne.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122,25 €131 €140,5
Tussenwoning €106,5 €139,75 €155,25 €165
Hoekwoning €130,5 €152,5 €166,25 €176,75
2 onder 1 kap €144,75 €169,75 €182,25 €194
Villa €179 €197,75 €214 €224,25
Gemiddeld €121,25 €144,5 €160,75 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Pieterburen? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en/of Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze website achterhaal jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, AWB of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit meteen op basis van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik zijn er interessante groene installaties die veel minder stroom gebruiken. O.a. zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Nederland hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Hezingen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan ogenblikkelijk de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van o.a. windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Een deel van de contractanten hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Hiervoor lees je het eindcijfer en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Pieterburen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Check daarom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Pieterburen kan eenvoudig via internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn regelmatig gunstiger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Beemte Broekland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Pieterburen? Dat kan door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zo draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Pieterburen vergelijken Moeiteloos een licht en gas contract aanvragen + afsluiten