Gas en licht vergelijken Gieten Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energiekosten. Hierdoor is het goed om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Gieten vergelijken? Voer je adres en geschatte verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gieten [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Aa en Hunze (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Gieten kan gemakkelijk bij één leverancier. Door middel van de gaslicht-vergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Engie actietarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, zon, grijs, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Gieten.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent, Eneco of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hieronder tref jij een aantal veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De kosten verschillen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening varieert tussen €80 en €250. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Gieten vegelijken. Hieronder vind jij de doorsnee kosten voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Gieten. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €120,75 €133,25 €143,5
Tussenwoning €106,25 €141,5 €154,25 €164,75
Hoekwoning €132,25 €152 €167 €176,25
2 onder 1 kap €144,75 €170 €183 €194
Bungalow €176,5 €197,5 €215,25 €222,25
Modaal €122,25 €145 €160,75 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. In de regel is een stroomprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Gieten? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna tref je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit ogenblikkelijk via onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit diverse groene oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan biomassaketel, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Woudsend vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval nu de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste beoordeling

Meer en meer mensen willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recentelijke reviews van afnemers voor energiebedrijven Gieten.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gieten kan eenvoudig via internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn een stuk betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan flink oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Pesse afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Gieten? Dat kan door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Gieten vergelijken Snel online een licht en gas contract aanvragen & afsluiten