Gas en licht vergelijken Woudsend Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het verstookte gas beïnvloedt de energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Woudsend vergelijken? Voer je adres en ook verbruik in. Op basis van de vergelijker kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Woudsend [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Woudsend doen de meesten bij één bedrijf. Geholpen door de energievergelijker achterhaal jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over ervaringen Endinet Groep).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Woudsend.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit volstaat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? In de kolommen hierna tref je onze top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren aanzienlijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €120 en €175. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Woudsend vegelijken. Hierna bekijk je de doorsnee energiekosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Woudsend. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122 €130,75 €141,25
Tussenwoning €109,5 €138,5 €152,5 €162,5
Hoekwoning €132,5 €152 €166,5 €177,25
2 onder 1 kap €146 €169,25 €183,75 €192,5
Bungalow €179,5 €198 €212,75 €223,75
Modaal €123 €145,25 €159,75 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (als. Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Normaal is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Woudsend? Dit is niet afhankelijk van DELTA of Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder vind je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “nemen van ledverlichting ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, Atag of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit moeiteloos door gebruik van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van meerdere “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Oud-Beijerland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan probleemloos de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij achterhaald eenvoudig de goedkoopste aanbieder (die werken in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer hiervoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is wenselijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Woudsend.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bekijk als eerste jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Woudsend is moeiteloos online. Daarvoor zijn B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Heukelum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Woudsend is ook mogelijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Zodoende draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Woudsend vergelijken Gemakkelijk een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten