Gas en licht vergelijken Oud-Beijerland Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas zie je terug in jouw energienota. Hierdoor is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Oud-Beijerland vergelijken? Voer je adres plus verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kan je nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oud-Beijerland [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier in de provincie Oud-Beijerland (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Oud-Beijerland doe je wel bij één organisatie. D.m.v. de energievergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over energieleverancier Qurrent).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oud-Beijerland.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent, Greenchoice of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? In de kolommen hierna tref je onze top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen nogal per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €110 – €210. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Oud-Beijerland vegelijken. In de tabel bekijk jij de modale tarieven voor populaire klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oud-Beijerland. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel tref je het verwachte energieverbruik in de regio Oud-Beijerland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €121,25 €132,5 €141,25
Tussenwoning €107,5 €139,25 €154,75 €164,25
Hoekwoning €129,5 €151,25 €167,5 €178,25
2 onder 1 kap €146 €170,25 €183,5 €192,75
Villa €179,25 €197,75 €213,5 €223,75
Standaard €123,5 €147,5 €159,25 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Normaliter is een stroomprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Oud-Beijerland? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand detecteer je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Het dak isoleren.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat moeiteloos met onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit veel groene producten die goedkoop verwarmen. Denk aan zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Heerewaarden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan simpelweg de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met o.a. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste beoordeling

Sommige mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oud-Beijerland.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer hierom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oud-Beijerland gaat moeiteloos online. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen toenemen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Appingedam afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Oud-Beijerland? Dat kan door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Oud-Beijerland vergelijken Snel online een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten