Gas en licht vergelijken Pesse Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het verstookte gas beïnvloedt de energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Probleemloos gas en licht leveranciers in Pesse vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan je snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Pesse [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Hoogeveen (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Pesse kan gemakkelijk bij één leverancier. Via onze tool achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek energie-aanbieder DELTA).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, zon, groen, groen uit NL, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Pesse.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Kies jij voor Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? Hierna ontdek je een aantal scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €105 tot €240. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Pesse vegelijken. Onderstaand ontdek je de nominale energiekosten voor populaire soorten woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Pesse. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Hoogeveen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €121,25 €131,5 €141,75
Tussenwoning €106,5 €141,25 €154,5 €163
Hoekwoning €130,5 €150,5 €166,25 €178,25
2 onder 1 kap €144,75 €170,25 €183,25 €194,25
Villa €176,75 €197,25 €213 €224,5
Modaal €122,5 €146,25 €161,25 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Pesse? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk jij 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. O.a. “led-lampen gebruiken ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Atag, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Neem kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je eenvoudig aan de hand van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op het ogenblik vind je verschillende “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Heukelum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan meteen de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je treft snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste waardering

Veel contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en de laatste reviews van afnemers voor energiebedrijven Pesse.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer hierom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Pesse gaat zonder problemen online. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Bedum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Pesse? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke systemen als infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zodoende draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Pesse vergelijken Vandaag nog een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten