Gas en licht vergelijken Giessenburg Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas zie je terug in de energiekosten. Hierdoor is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Giessenburg vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. D.m.v. de energievergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Giessenburg [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Giessenlanden (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Giessenburg kan gemakkelijk bij één organisatie. Met behulp van onze tool achterhaal je de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Energieflex actietarief).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Giessenburg.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? In de opsomming vind jij een aantal veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten fluctueren nogal per huishouden. De maandelijkse energienota schommelt tussen €80 tot €225. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Giessenburg vegelijken. In de tabel zie je de nominale prijzen voor diverse woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Giessenburg. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Giessenlanden.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €123,5 €132,5 €142,5
Tussenwoning €108 €141,5 €153,25 €163,25
Hoekwoning €129,75 €150 €168 €178,25
2 onder 1 kap €147 €167,75 €183,25 €192,5
Vrijstaand €176,25 €200,25 €212,75 €223
Standaard €122 €144,75 €158,5 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Giessenburg? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie of UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening verminderen kan op verschillende manieren. Hieronder achterhaal jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Nefit, AWB, Remeha of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat snel op basis van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Heden ten dage zijn er velerlei milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Woudrichem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan ogenblikkelijk de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met bronnen zoals groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en recentelijke recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Giessenburg.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Giessenburg kan direct via internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Persingen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Giessenburg is ook mogelijk door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Giessenburg vergelijken Direct een gas en stroom contract afsluiten en aanvragen