Gas en licht vergelijken Persingen Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas drukt zwaar op de energienota. Vandaar is het verstandig om te checken welke energieleverancier het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Persingen vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Persingen [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Ubbergen (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Persingen is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Dankzij gaslichtafsluiten.nl tref je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie-aanbieder De Vastelastenbond).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (wind, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Persingen.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit volstaat bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers? Hierna bekijk jij de huidige scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen flink per woning. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €90 tot €195. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Persingen vegelijken. In onderstaand schema zie je de modale prijzen voor verschillende type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Persingen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Ubbergen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €120,75 €133 €142
Tussenwoning €107,25 €141 €155 €162,25
Hoekwoning €130 €150,75 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €147 €168 €181,5 €194
Bungalow €177 €198 €213,5 €224
Doorsnee €121,25 €146,25 €160,75 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Persingen? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en/of Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand achterhaal jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. O.a. “korter douchen ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Atag, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je ogenblikkelijk met onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig zijn er veel verantwoorde energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Holland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Heukelom vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij doorzoekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met 0zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Een groeiend aantal huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en betrouwbare beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Persingen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Persingen is direct online. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen zodra je meer gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Bears afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Persingen is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke installaties zoals o.a. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Persingen vergelijken Nu een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen