Gas en licht vergelijken Bears Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas beïnvloedt de energienota. Daarom is het verstandig om te bekijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Bears vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Dankzij de energievergelijker kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bears [Update december 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest vitale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie Littenseradiel (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Bears kan gelukkig wel bij één aanbieder. Via de gaslicht-vergelijker bekijk je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over opzeggen Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor december 2023.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bears.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Weet je alles al van Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Essent of ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder achterhaal je een aantal scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren nogal per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €105 tot €240. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Bears vegelijken. Hieronder tref jij aannemelijke gas-licht kosten voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bears. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €123,5 €130,5 €142,5
Tussenwoning €106,25 €140,5 €155 €162,5
Hoekwoning €130,25 €149,5 €167 €177,25
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €181,75 €193
Vrijstaand €178,25 €200,25 €214,75 €223
Standaard €122,75 €145,5 €161,5 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Meestal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Bears? Of je nu klant bent bij Essent en UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie beperken kan op verschillende manieren. Op deze pagina vind jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “gebruik niet de standby modus ” en “Gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat vlug via onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van velerlei “groene” systemen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Schoonrewoerd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval meteen de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende recensies

Een groeiend aantal consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de totale beoordeling en recente recensies van klanten voor energiebedrijven Bears.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check daarom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bears kan moeiteloos online. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan hoger worden in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Langelille afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Bears? Doe dit door een belang te nemen in “groene” oplossingen als pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Bears vergelijken Eenvoudig een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten