Gas en licht vergelijken Geulle Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energienota. Hierom is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Geulle vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Geulle [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de provincie Meerssen (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Geulle doen de meesten bij één organisatie. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over E.ON actietarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen, groen uit NL, grijs, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Geulle.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio? Hieronder achterhaal jij onze scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €90 en €240. Meteen de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Geulle vegelijken. In het schema hieronder vind je geschatte energiekosten voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Geulle. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Meerssen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €121,5 €130,25 €141,75
Tussenwoning €109 €140,75 €154,5 €164,75
Hoekwoning €131,5 €151,25 €167,5 €177,25
2 onder 1 kap €146,25 €168,25 €183,5 €193,25
Villa €178,75 €197,75 €213,25 €224,25
Doorsnee €122,5 €147,25 €158,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is zo’n storing in no-time weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Geulle? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “een goede thermoskan gebruiken ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je eenvoudig door het toepassen van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag vind je velerlei duurzame producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Woubrugge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan à la minute de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je bekijkt nu de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van onder andere groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste beoordeling

Een deel van de consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de totale beoordeling en betrouwbare reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Geulle.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Controleer hierom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Geulle kan moeiteloos via de pc. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Peize afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Geulle gebeurt ook door te beleggen in groene producten zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Geulle vergelijken Simpel een elektra en gas abonnement aanvragen en afsluiten