Gas en licht vergelijken Peize Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas heeft veel invloed op de energiekosten. Hierom loont het om te achterhalen welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Peize vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Middels de vergelijker kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Peize [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de provincie Noordenveld (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Peize kan gemakkelijk bij één leverancier. Geholpen door de gaslicht-vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check energie-aanbieder Anode Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Peize.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice of Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? In de volgende lijst zie je een aantal scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren wel per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €110 en €245. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Peize vegelijken. Onderstaand tref jij aannemelijke prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Peize. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Noordenveld.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €122,5 €133,5 €141
Tussenwoning €108,25 €140,75 €152,5 €164,25
Hoekwoning €129,25 €150,5 €169 €177,25
2 onder 1 kap €145,5 €169 €184 €192,5
Vrijstaand €178 €200,5 €212,5 €223
Gemiddeld €121,25 €145,25 €161 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Peize? Dit is niet afhankelijk van DELTA en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website detecteer je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. O.a. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Remeha, AWB, Vaillant of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij à la minute door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Heden ten dage vind je verschillende “groene” producten die op lage kosten draaien. Neem nou warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Herwen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval moeiteloos de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (die werken in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Veel Nederlanders willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor check je het eindcijfer en de laatste reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Peize.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Peize gaat ogenblikkelijk in een online omgeving. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans lager vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Batenburg afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Peize gebeurt ook door te investeren in verantwoorde systemen zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Peize vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas abonnement afsluiten & aanvragen