Gas en licht vergelijken Woubrugge Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas kom je weer tegen in jouw energienota. Vandaar is het verstandig om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Woubrugge vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & geschatte verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Woubrugge [Update september 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een totaal abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de provincie Kaag en Braassem (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Woubrugge doen de meesten bij één bedrijf. D.m.v. de energievergelijker vind jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Start direct met de stappen hieronder (of check ervaringen Enexis).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen, zon, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Woubrugge.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna vind je diverse scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren enorm per huis. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €100 tot €230. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Woubrugge vegelijken. Hierna vind je de nominale gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Woubrugge. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Kaag en Braassem.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €120,25 €130,5 €142,25
Tussenwoning €109,25 €139,5 €153,5 €165,25
Hoekwoning €132 €152 €168,5 €179
2 onder 1 kap €146 €167,5 €182,75 €192
Bungalow €177 €200 €213,75 €224
Standaard €121,75 €147,25 €159,25 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Normaal is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Woubrugge? Of je nu klant bent bij Greenchoice en Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Hierna achterhaal je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “gebruik niet de standby modus ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je direct middels onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er veel verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Zoals pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Oud Gastel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vandaag nog de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende recensies

Opvallend veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Daarvoor neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Woubrugge.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Woubrugge is eenvoudig via de pc. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Herwen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke klanten kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Woubrugge? Doe dit door te beleggen in duurzame installaties zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Woubrugge vergelijken Vandaag nog een gas & stroom abonnement aanvragen + afsluiten